Development

Site-uri web, magazine online, aplicații web complexe.

Web Design

Site-urile web create de noi sunt concepute pentru a fi unice și atrăgătoare vizual și funcțional.

Cloud

Stocarea și accesarea datelor și programelor pe internet.

Cloud Computing

Cloud Computing

Ce este CLOUD?

În termeni simpli, Cloud Computing înseamnă stocarea și accesarea datelor și programelor pe internet în loc de hard disk-ul computerului.
Spre exemplu, Facebook, Gmail, LinkedIn, Youtube sunt servicii de Cloud Computing. Acest serviciu de Cloud oferă o enormă oportunitate de dezvoltare a business-ului fără a fi necesară investirea unor considerabile sume de bani în infrastructura IT a companiei dvs.

De ce ai nevoie ca să fi în CLOUD ?

Doar de un Calculator/Laptop și o conexiune la internet. Este la fel de simplu precum folosirea Gmail, Facebook sau a altui client de e-mail.

Cum funcționează?

Prin intermediul unui browser web te conectezi la serverul de Cloud folosind un nume de utilizator și o parolă.
Utilitatea principală a serviciului de Cloud este de backup al datelor, accesibilitatea lor de oriunde și partajarea lor cu anumite persoane.

Avantaje:

Prin Cloud Computing, administrarea unei companii devine mult mai ușoară. În loc de a vă administra singur rețeaua de calculatoare și servere pe care sunt instalate aplicațiile, apelați la un centru de date unde acestea sunt stocate.

Aplicațiile furnizate în cloud vă scutesc de cheltuieli pentru servere, licențe software, hosting, colocare, mentenanță sau personal tehnic specializat și costă mai puțin, deoarece nu utilizează atâtea resurse pentru a funcționa. De asemenea, aplicațiile din cloud, beneficiază de update automat, astfel aplicația va fi sigură, performantă și va avea funcționalități noi fară nici un efort din partea dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *